Ga direct naar hoofd-inhoud »

Verzenden of afhalen

Verzenden

Binnen belgië en nederland:

- Voor bestellingen tot € 50 bedraagt het tarief € 6.
- Voor bestellingen vanaf € 50 bedraagt het tarief € 3.
- Bestellingen boven € 100 worden gratis aan huis geleverd.

Luxemburg:

- Voor bestellingen tot € 50 bedraagt het tarief € 8.
- Voor bestellingen vanaf € 50 bedraagt het tarief € 5.
- Voor bestellingen vanaf € 100 bedraagt het tarief € 2,50.
- Bestellingen boven € 125 worden gratis aan huis geleverd.

Other countries:

For information about shipping to other countries, feel free to contact us or visit boardgameshop.eu.

Afhalen in onze winkel

Alle spellen worden bewaard in onze winkel. Het is mogelijk om spellen te reserveren voor afhaling in onze winkel in Westmeerbeek. Je kan deze optie selecteren bij het uitchecken. Je kan de spellen dan afhalen tijdens de openingsuren. Deze kan je vinden op http://www.spelshop.be/winkel. Als de spellen op voorraad zijn moet je niet wachten op een bericht. Als er twijfel is, mag je ons uiteraard steeds contacteren.

Afhalen op een afhaalpunt

U kan het pakket ook gratis afhalen op één van onze afhaalpunten. Dit is alleen mogelijk na afspraak. Als u deze mogelijkheid kiest mag u betalen via overschrijving of betalen bij afhaling (alleen mogelijk in Ramsel en Rotselaar). Het is alleen mogelijk om cash te betalen. Wij vragen ook om het gepaste bedrag mee te brengen zodat er zeker geen problemen ontstaan met het wisselgeld.

Onze afhaalpunten die in principe meermaals per week worden beleverd:

- Ramsel
- Rotselaar

Onze afhaalpunten die maximaal 1 keer per week worden beleverd:

- Diest
- Mol-Ezaart

Hou er rekening mee dat we niet altijd een snelle levering kunnen garanderen op onze afhaalpunten!

Als u kiest voor de afhaalpunten van Diest of Mol-Ezaart kan het langer duren voor de producten beschikbaar zijn. Het is eveneens niet mogelijk om cash te betalen op deze afhaalpunten. Voor de snelste levering kan u dus best de afhaalpunten van Ramsel of Rotselaar selecteren.

Als u de producten zelf wil afhalen kan u het afhaalpunt selecteren bij uw bestelling. Van zodra de producten beschikbaar zijn op het afhaalpunt zal de verantwoordelijk met u contact opnemen via e-mail om een afspraak te maken. Gelieve ook een geldig telefoon- of gsm nummer te voorzien zodat we u op de hoogte kunnen brengen van dringende wijzigingen. Het exacte adres zal u ook worden meegedeeld door de verantwoordelijke van het afhaalpunt.

Levertermijn

Onze producten hebben 4 verschillende mogelijke statussen:

Uit voorraad leverbaar: We hebben minimaal 1 stuk van het product op voorraad en het zal samen met de eerstvolgende zendingen vertrekken.
Snel beschikbaar: Courante producten bij leveranciers waar we regelmatig bestellen. Meestal op 1 tot 3 dagen bij ons ter plaatse.
Langere levertijd: Producten bij leveranciers waar we minder regelmatig bestellen. Reken op 4 tot 10 dagen voor we de producten ontvangen.
Wachten op restock:
 Producten die tijdelijk zijn uitverkocht en die we op korte termijn opnieuw verwachten. Hou er rekening mee dat vertragingen altijd mogelijk zijn.
Voorbestelling: Producten die nog niet beschikbaar zijn. De vermoedelijke release datum kan je vinden in de productbeschrijving. Hou er rekening mee dat de release altijd kan uitgesteld worden. Als je voorbestellingen combineert met producten in voorraad zullen deze producten voor je worden gereserveerd. De bestelling zal uitgeleverd worden van zodra alle producten beschikbaar zijn.

Als een bestelling een combinatie van verschillende statussen bevat zal deze verzonden worden op basis van het product met de traagste beschikbaarheid.
Hou er rekening mee dat producten die niet bij ons op stock zijn mogelijk kunnen uitgeput zijn bij onze leveranciers. Je mag ons altijd contacteren als je wil dat we de beschikbaarheid controleren voordat u de bestelling plaatst.

We kunnen het hele jaar door geen dagelijkse verzendingen garanderen. We verzenden wekelijks minimaal 3 keer (dus om de 2 dagen). Afhankelijk van het volume van de bestellingen gaat dit aantal in de drukkere periodes omhoog.

Naar openingspagina