Kinderspellen

Artikelen 1 tot 10 van 248 in totaal

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren
 1. Baobab

  Baobab

  € 13,50

  Tactisch behendigheidsspel voor families met kinderen. Leg zoveel mogelijk kaarten op de boom zonder dat deze eraf vallen.

  Ben je aan de beurt, dan trek je 3 kaarten en speel je er zoveel je wilt. Voor elke kaart gelden echter speciale spelregels. Zo moet je een vogel als een frisbee op de boom gooien. Een luipaard laat je bovenop de boom vallen. Een slang moet je tussen 2 kaarten inschuiven en een aap moet je zo leggen dat er 1 hoek naar buiten steekt. Bloesem, takken en bijen mogen overal gelegd worden. Maar liggen er bijen op de boom, dan mag je daar alleen takken of bloesem opleggen. Zo blokkeren ze de boom voor andere dieren.

  Vallen er in jouw beurt kaarten van de boom, dan zijn dat jouw strafpunten. Heb jij aan het einde van het spel de minste strafpunten?

  Vrolijk spel, waarvan de spelregels eenvoudig aangepast kunnen worden naar de leeftijd van meespelende kinderen. Meer info
 2. Scrabble: Junior

  Scrabble: Junior

  € 29,00

  Junior Scrabble is een van de best verkochte leerspelen voor kinderen. Het heeft eendubbelzijdig speelbord, met twee spelen in één! Vanaf 5 jaar. Meer info
 3. Doolhof

  Doolhof

  € 29,00

  Telkens veranderen de gangen; het lijkt wel of het spookt. De schat lag net nog daar! Deze doolhof lijkt wel betoverd. Wie weet ondanks die betovering toch de geheimzinnige voorwerpen en schatten te vinden? Een geestig spel vol verrassingen. Meer info
 4. Zwarte Kater

  Zwarte Kater

  Normale prijs: € 9,95

  Speciale prijs: € 4,95

  Zwarte Kater is een grappig spel voor de hele familie of voor een groepje studenten met een niet al te zware kater..!

  De hoofdrol in dit vrolijke spel wordt gespeeld door een sluwe Kater. Met kaas, spek en chocola lokt hij acht muizen naar de speeltafel, die proberen te raden onder welke dekseltjes hij de lekkernijen heeft verborgen. Maken ze een paar fouten, dan peuzelt hij ze genadeloos op! Zwarte Kater is een vlot spel voor een gezellige avond, dat óók heel leuk is met kinderen.

  Als partyspel zal Zwarte Kater een hoge vlucht kunnen nemen. De karakteristieke afbeelding van de Kater is van Wesly Gibs, eerder succesvol met zijn illustraties van het veel verkochte kaartspel Koe zoekt Boer. Het spel bevat uitsluitend houten spelmaterialen. Meer info
 5. Beverbende

  Beverbende

  € 9,95

  In Beverbende gaan tactiek en geheugen hand in hand. Je hebt 4 kaarten met strafpunten gedekt voor je liggen, maar je mag er maar twee bekijken.

  Als je aan de beurt bent, trek je een kaart en doe je daar een actie mee. Zo kun je de kaart tegen één van je gedekte kaarten ruilen of zelfs invloed uitoefenen op de kaarten van de andere spelers. Als jij de minste strafpunten hebt, win je de ronde. Beverbende is bij uitstek geschikt voor gezinnen met kinderen. Meer info
 6. Carcassonne Junior

  Carcassonne Junior

  € 18,00

  Carcassonne Junior is een bewerking van het bekende basisspel Carcassonne. Deze vereenvoudigde versie is al geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Je krijgt 8 houten speelstukken, de zogenaamde kinderen van Carcassonne.

  Je legt landschapstegels aan elkaar. Als een weg is afgebouwd, mag je een van je speelstukken op die weg zetten als jouw kleur erbij staat. Als jij als eerste al jouw speelstukken op het landschap hebt gezet, heb je gewonnen.

  Carcassonne Junior werd genomineerd voor 'Speelgoed van het Jaar 2009' in de categorie 4-6 jaar! Meer info
 7. Fazantenbal

  Fazantenbal

  € 10,00

  Wat moet Karen de Fazant nu weer aan naar dit gala voor bonte vogels? De rode of de blauwe sjaal? Past de gele hoed er wel bij? Een beetje rode lippenstift op de snavel of toch maar paars? En wat als het regent? De groene paraplu?

  Moet Daniël, de huisworm, mee? Maar dan moet zijn broertje Wim er ook bij zijn! Het beantwoorden van deze vragen is dagelijks werk voor elegante aristocraten. En als die nouveau riche snob Froukje nu ook een blauwe sjaal draagt? En een gele hoed?! Dat vinden wij niet in orde! Meer info
 8. Halli Galli Junior

  Halli Galli Junior

  € 12,50

  Spectaculair reactiespel voor kinderen vanaf 4 jaar!

  Iedere speler krijgt een gedekte stapel kaarten. Op elke kaart staat een vrolijke of een verdrietige clown. Om beurten draait iedere speler een kaart om en legt deze op zijn eventueel eerder omgedraaide kaarten. Zo is voor iedere speler altijd maar één kaart zichtbaar. Als van een bepaalde clown precies 2 lachende exemplaren zichtbaar zijn, proberen alle spelers zo snel mogelijk op de bel te drukken. Maar als er een verdrietige clown op tafel ligt, moet je juist niet op de bel drukken! Wie als eerste correct op de bel drukt, krijgt alle open kaarten. Wie geen kaarten meer heeft, is uitgeschakeld. Wie blijft als laatste over?
  Halli Galli Junior is een vereenvoudigde variant van het bekende spel met de bel Halli Galli en is daardoor al geschikt voor hele jonge kinderen. Meer info
 9. Jakkiebak! Kippenkak!

  Jakkiebak! Kippenkak!

  € 18,00

  De kippen in het kippenhok organiseren een schoonheidswedstrijd. Ze proberen daarom zo snel mogelijk de mooiste veren uit de staart van de andere kippen te stelen!

  Je krijgt een kip met 1 veer in zijn staart. Alle kippen staan op gelijke afstand van elkaar op een cirkel van looptegels. Als je aan de beurt bent, draai je een van de tegels in de cirkel om. Is het plaatje erop hetzelfde als de afbeelding op de volgende looptegel, dan mag je een stapje verder. En, je mag meteen nog een keer!

  Als je een andere kip inhaalt, mag je meteen alle veren uit zijn staart in jouw eigen kip steken. Heb jij als eerste alle veren in je staart?

  Jakkiebak Kippenkak is een fascinerend geheugenspel voor jonge kinderen en hun ouders! Meer info
 10. Kakkerlakkensalade

  Kakkerlakkensalade

  € 10,00

  De spelers stellen zo snel mogelijk een salade samen waarbij ze gespeelde groentekaarten op de juiste manier moeten benoemen. Omdat een groente niet twee keer na elkaar gezegd mag worden, ontstaat er al gauw verwarring. Is een tomaat een paprika of toch gewoon een tomaat? Elke aarzeling of elk verkeerd geluid is fataal. Blijf geconcentreerd, want versproken is versproken!

  In dit hilarische spel voor het hele gezin is het zaak om goed in de gaten te houden welke kaart als laatste gelegd is, welke kaart als laatste gezegd is en welke kaarten taboe zijn. De spelregels zijn supereenvoudig, waardoor iedereen mee kan doen.

  Uitstekend te combineren met Kakkerlakkensoep! Meer info

Artikelen 1 tot 10 van 248 in totaal

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren