Reisspellen

4 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren
 1. Mr. Jack Pocket

  Mr. Jack Pocket

  € 13,00

  Ontdek de pocket versie van Mr.Jack, het detectivespel voor echte strategen! Net zoals in de versie van het bordspel, speelt een speler de inspecteur die Mr.Jack (de andere speler) probeert te ontmaskeren. Het verschil tussen het bordspel en de pocketversie ligt vooral in het spelmechanisme.

  In de duistere straten van Whitechapel sluipt Mr. Jack door de schaduwen, achtervolgd door Holmes, zijn compagnon Watson ... en hun hond Toby!
  Een spel duurt ongeveer 15 minuten duurt maximaal acht beurten.
  Als één van de spelers zijn doel bereikt voor de achtste beurt, dan eindigt het spel direct.
  Mr. Jack Pocket is een asymmetrisch spel: dat wil zeggen dat elke speler verschillende doelen heeft.

  Het doel van het spel voor de rechercheur:
  De identiteit van Mr.Jack ontdekken uit de negen verdachten. Om dat te doen mag er maar één overgebleven verdachte zijn voor het eind van de achtste beurt.

  Het doel van het spel voor Mr.Jack:
  Mr.Jack houdt zijn identiteit geheim door er voor te zorgen dat de inpecteur zoveel mogelijk tijd verspilt. Voor Mr.Jack geïdentificeerd wordt, moet hij zes zandlopers verzamelen, die aangeven dat de inspecteur te veel tijd heeft gebruikt om zijn onderzoek te voltooien.
  Meer info
 2. Uno: Deluxe Tin

  Uno: Deluxe Tin

  € 18,95

  De klassieker Uno, nu in een mooi en stevig blikje! Meer info
 3. Timeline Star Wars

  Timeline Star Wars

  € 14,00

  Timeline: Star Wars is a card game played using 110 cards. Each card depicts a Star Wars Universe event on both sides, with the number referriong to the point in time in which that event occurred on only one side. Players take turns placing a card from their hand in a row on the table. After placing the card, the player reveals the time information on it. If the card was placed correctly with the number in chronological order with all other cards on the table, the card stays in place; otherwise the card is removed from play and the player takes another card from the deck. Meer info
 4. Century: Specerijenroute

  Century: Specerijenroute

  € 29,99

  Eeuwen geleden vormde de handel in specerijen ’s werelds voornaamste economische systeem. Het is in deze tijd dat jij jouw karavaan via de Oosterse landen naar de Middellandse Zee moet leid... Meer info

4 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren