Carcassonne Reiseditie

Carcassonne Reiseditie

Schrijf de eerste review van dit product

Opgeven voor prijsmeldingen

Opgeven voor een melding wanneer dit product weer in voorraad is

Niet in voorraad

€ 21,95

Snel overzicht

De reiseditie van het bekende legspel. Het bevat kleine multifunctionele en milieuvriendelijke onderdelen. De stoffen buidel is bijvoorbeeld tegelijkertijd opbergzak en scorespoor. Zo kunt u het spel overal mee naartoe nemen en spelen!

In het spel bouwen de spelers gezamenlijk de gelijknamige Franse stad op met al haar wegen, steden, kloosters en weiden. Door het inzetten van horigen scoren ze punten voor afgebouwde projecten.
Elke beurt leg je één landschapstegel neer en mag je er één horige opzetten. Welk soort dat is hangt van de tegel af. Zo zijn er tegels met wegdelen, met kloosters, met stadsdelen en/of met stukken weide. In principe mag er niet meer dan één horige op een project staan, maar als twee onafgebouwde delen aan elkaar worden gebouwd, kan het toch voorkomen dat er meer horigen op terecht komen. Wie de meeste horigen op een afgebouwd project heeft, krijgt daar direct punten voor. Voor elk soort project gelden verschillende spelregels voor het aantal te ontvangen punten. Het spel is afgelopen als alle tegels zijn gelegd. Wie de meeste punten heeft, wint.
Carcassonne is zowel bij families als bij veelspelers geliefd, omdat het ondanks de eenvoudige spelregels voldoende diepgang heeft. Het vleugje geluk geeft iedereen de mogelijkheid om tot het einde om de winst mee te doen.

Carcassonne Reiseditie

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Extra informatie

Artikelnummer SS999CAR07
ean 8717249192565
Ontwerper Klaus-Jürgen Wrede
Uitgever 999 Games
Minimum aantal spelers 2
Maximum aantal spelers 5
Leeftijd 10+
Speelduur 45 - 60 minuten
Taal Nederlands
Taalonafhankelijk Ja

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.