Reisspellen

9 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van laag naar hoog sorteren
 1. Dalek Dice

  Dalek Dice

  € 15,99

  You are a Dalek invading the Earth. INVADE! INVADE! Nothing can stand in your way, not even the humans. EXTERMINATE THE HUMANS! Just make sure you exterminate more humans than your fellow Daleks do to win the game! Watch out for the Doctor as he has a way of foiling your plans.

  Dalek Dice is a simple, fun and quick game for two or more players. Meer info
 2. Zombie Dice Yellow Bag

  Zombie Dice Yellow Bag

  € 6,00

  A bag for Zombie Dice. And it is yellow! Meer info
 3. Zombie Dice Deluxe

  Zombie Dice Deluxe

  € 21,50

  Niet in voorraad

  You are a zombie. You want braaains. More brains than any of your zombie buddies.

  Zombie Dice is a quick game for any zombie fan (or the whole zombie family). The 13 custom dice are your victims. Push your luck to eat their brains, but stop before the shotgun blasts end your turn!

  Play it at lunch (braaiiins!) or while you're in line for a zombie movie . . . !

  This deluxe version includes a score pad and the plastic Zombie Dice Brain Case. Meer info
 4. Wie heeft het gedaan? Pocketspel (Wie was het?)

  Wie heeft het gedaan? Pocketspel (Wie was het?)

  € 9,00

  Wie heeft de magische ring gestolen? Kijk goed naar de aanwijzingen van de dieren - en vind de dief voor het spookuur! Meer info
 5. Zombie Dice

  Zombie Dice

  € 13,50

  Zombie Dice is een snel dobbelspel. De 13 dobbelstenen zijn uw slachtoffers (jij bent de zombie). Push your luck om hun hersentjes op te eten. Maar stop tijdig voordat de shotgun uw beurt beëindigt.
  Meer info
 6. Troy

  Troy

  € 21,00

  Gezet in Troye, is de puzzel om de 2 verschillende legertjes te scheiden van elkaar, door strategisch plaatsen van muren.
  Meer info
 7. Mexican Train Pocket

  Mexican Train Pocket

  € 9,50

  Reiseditie van één van de meest gespeelde dominovarianten ter wereld. Elke speler probeert vanaf het midden een dominorij aan te leggen. Je mag ook dominostenen plaatsen aan rij van de Mexican Train, een rij die door alle spelers samen gebouwd wordt. Na elke spelbeurt wordt de locomotief verplaatst naar de laatste dominosteen. Er mag enkel aan de eigen rij of aan de rij van de Mexican Train gebouwd worden indien de locomotief op de laatste domonitegel staat. Door verschillende gebeurtenissen tijdens het spel kan een locomotief geblokkeerd worden. Dat maakt het spel alleen maar spannender! Meer info
 8. De Kolonisten van Catan: Het Dobbelspel

  De Kolonisten van Catan: Het Dobbelspel

  € 9,00

  In dit spannende spel bouwen de spelers Catan worp na worp op. Elke straat en elke nederzetting levert punten op. Een gelukkige hand en tactisch vernuft bepalen wie de beste kolonist is.

  Je krijgt een velletje papier waar de uit De Kolonisten van Catan bekende straten, dorpen en steden op staan. Als je aan de beurt bent, mag je drie keer met de dobbelstenen gooien om een combinatie samen te stellen waar je wat aan hebt. Gooi je geen enkele combinatie, dan krijg je strafpunten. Dat kun je voorkomen door ridders te kopen, die je de mogelijkheid geven om een dobbelsteen naar een bepaalde grondstof toe te draaien.

  Dit vlotte dobbelspelletje speel je weg in een klein half uurtje en past prima in je reisbagage. En, zijn je scoreblokken op? Geen nood, de plaatselijke speelgoedwinkel kan extra scoreblokken bij ons bestellen. Meer info
 9. Carcassonne Reiseditie

  Carcassonne Reiseditie

  € 21,95

  Niet in voorraad

  De reiseditie van het bekende legspel. Het bevat kleine multifunctionele en milieuvriendelijke onderdelen. De stoffen buidel is bijvoorbeeld tegelijkertijd opbergzak en scorespoor. Zo kunt u het spel overal mee naartoe nemen en spelen!

  In het spel bouwen de spelers gezamenlijk de gelijknamige Franse stad op met al haar wegen, steden, kloosters en weiden. Door het inzetten van horigen scoren ze punten voor afgebouwde projecten.
  Elke beurt leg je één landschapstegel neer en mag je er één horige opzetten. Welk soort dat is hangt van de tegel af. Zo zijn er tegels met wegdelen, met kloosters, met stadsdelen en/of met stukken weide. In principe mag er niet meer dan één horige op een project staan, maar als twee onafgebouwde delen aan elkaar worden gebouwd, kan het toch voorkomen dat er meer horigen op terecht komen. Wie de meeste horigen op een afgebouwd project heeft, krijgt daar direct punten voor. Voor elk soort project gelden verschillende spelregels voor het aantal te ontvangen punten. Het spel is afgelopen als alle tegels zijn gelegd. Wie de meeste punten heeft, wint.
  Carcassonne is zowel bij families als bij veelspelers geliefd, omdat het ondanks de eenvoudige spelregels voldoende diepgang heeft. Het vleugje geluk geeft iedereen de mogelijkheid om tot het einde om de winst mee te doen. Meer info

9 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van laag naar hoog sorteren