Partyspellen

Artikelen 1 tot 10 van 87 in totaal

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren
 1. Zwarte Kater

  Zwarte Kater

  Normale prijs: € 9,95

  Speciale prijs: € 4,95

  Zwarte Kater is een grappig spel voor de hele familie of voor een groepje studenten met een niet al te zware kater..!

  De hoofdrol in dit vrolijke spel wordt gespeeld door een sluwe Kater. Met kaas, spek en chocola lokt hij acht muizen naar de speeltafel, die proberen te raden onder welke dekseltjes hij de lekkernijen heeft verborgen. Maken ze een paar fouten, dan peuzelt hij ze genadeloos op! Zwarte Kater is een vlot spel voor een gezellige avond, dat óók heel leuk is met kinderen.

  Als partyspel zal Zwarte Kater een hoge vlucht kunnen nemen. De karakteristieke afbeelding van de Kater is van Wesly Gibs, eerder succesvol met zijn illustraties van het veel verkochte kaartspel Koe zoekt Boer. Het spel bevat uitsluitend houten spelmaterialen. Meer info
 2. Halli Galli

  Halli Galli

  € 13,50

  Spectaculair reactiespel. Wie tot 5 kan tellen, kan meedoen!

  Iedere speler krijgt een gedekte stapel kaarten. Op elke kaart staan één of meer vruchten. Om beurten draait iedere speler een kaart om en legt deze op zijn eventueel eerder omgedraaide kaarten. Zo is voor iedere speler altijd maar één kaart zichtbaar. Als van een bepaalde vrucht precies 5 exemplaren zichtbaar zijn, proberen alle spelers zo snel mogelijk op de bel te drukken. Wie dat als eerste doet, krijgt alle open kaarten. Wie geen kaarten meer heeft, is uitgeschakeld. Wie blijft als laatste over?

  Halli Galli is niet alleen leerzaam voor jonge kinderen, maar ook uitstekend vermaak voor studenten of families die gewoon even een eenvoudig, gezellig spelletje tussendoor willen spelen. Meer info
 3. Halli Galli Extreme

  Halli Galli Extreme

  € 12,50

  Spectaculair vervolg op het populaire spel met de bel!

  Iedere speler krijgt een gedekte stapel kaarten. Op elke kaart staan één of meer vruchten of een dier. Om beurten draait iedere speler een kaart om en legt deze op zijn eventueel eerder omgedraaide kaarten. Zo is voor iedere speler altijd maar één kaart zichtbaar. De spelers proberen op de bel te drukken als:

  er twee gelijke vruchtenkaarten zichtbaar zijn
  er een olifant zichtbaar is, maar geen aardbeien
  er een aap zichtbaar is, maar geen citroenen
  er een varken zichtbaar is

  Wie dat als eerste doet, krijgt alle open kaarten. Wie geen kaarten meer heeft, is uitgeschakeld. Wie blijft als laatste over?

  Halli Galli Extreme maakt het bekende spel met de bel nog chaotischer en hilarischer. Wanneer moet je bellen en wanneer juist niet? Opletten geblazen dus Meer info
 4. Perudo

  Perudo

  € 19,99

  Bij aanvang van het spel ontvangt iedere speler een dobbelbeker met vijf dobbelstenen in de bijhorende kleur. De spelers bekijken nu het resultaat van de worp, zonder dat de andere spelers dit kunnen zien. De startspeler doet een eerste bod waarbij hij gokt hoeveel dobbelstenen er van een bepaald getal minimaal op tafel liggen (dit is het totaal van de worpen van alle spelers). De Perudo telt hierbij als joker en mag voor ieder ander getal worden ingezet. Na dit startbod is de beurt afgelopen en is de volgende speler aan de beurt. De volgende speler kan drie verschillende acties ondernemen. Zal hij het bodverhogen of niet? Vertelt hij de waarheid of denk je dat hij bluft? Meer info
 5. Dixit

  Dixit

  € 25,50

  Eén van de spelers is de verteller voor deze spelbeurt. Hij bestudeert de 6 kaarten die hij in zijn hand heeft. Vanaf 1 van deze kaarten maakt hij een zin die hij luidop zegt (zonder zijn kaart aan de andere spelers te zeggen). De andere spelers kiezen tussen hun 6 afbeeldingen diegene die het meest op de zin van de verteller lijkt.

  Ieder geeft vervolgens de kaart die hij heeft gekozen aan de verteller, zonder hem aan de andere spelers te tonen. De verteller mengt dan de opgehaalde kaarten met de zijne. Vervolgens legt hij ze willekeurig met de afbeelding naar boven op de tafel. Het doel voor de spelers is de afbeelding van de verteller te herkennen tussen alle kaarten die op de tafel liggen. Elke speler stemt in het geheim voor de afbeelding die hij denkt van de verteller te zijn (zonder dat de verteller er zelf aan deelneemt).

  Wanneer iedereen heeft gestemd, toont eenieder op wat hij heeft gestemd. Het moment is dan aangebroken voor de verteller om te ontsluieren welke zijn kaart is. Als alle of geen enkele van de spelers de kaart heeft ontdekt, krijgt de verteller geen punten, terwijl iedereen er 2 krijgt. In de andere gevallen scoren de verteller evenals de spelers die juist hebben geraden 3 punten. Daarenboven krijgt een speler per stem die hij op zijn kaart heeft gekregen 1 punt!
  Meer info
 6. Cash 'n Guns 2nd edition

  Cash 'n Guns 2nd edition

  € 25,50

  Een bende gangsters wil de buit van hun laatste bankoverval verdelen, maar niemand is akkoord met de manier waarop! De pistolen komen tevoorschijn en al snel richt iedereen op iedereen... De gangster met het meeste geld die levend uit het gebouw komt, wint het spel.

  Cash'n Guns laat je de beste momenten uit gangsterfilms en en moderne actiefilms herbeleven. Deze doos bevat de basisregels van het spel, de uitgebreide regels voor de "Superkrachten" alsook de variant "
  De infiltrant". Plezier, bluf en onderhandeling staan op het menu, maar ben jij dapper genoeg om dit spel te spelen? Een spel om te sterven van het lachen, maar niet alleen daarvan... Meer info
 7. Tadaaam!

  Tadaaam!

  Normale prijs: € 25,00

  Speciale prijs: € 21,00

  Neem een tekenplaat en een stift, bepaal de moeilijkheidsgraad ( de groene woordjes zijn gemakkelijk, de rode hebben een moeilijkere moeilijkheidsgraad) en waag je aan een helse tekenwedstrijd!

  Hoe ? Trek een woord (dier, personnage, enz.) dat aanduidt wat je moet tekenen. De eerste speler tekent de helft van een opgegeven woord op het rechterluik. Zijn buur tekent de andere helft van het opgegeven woord op het linkerluik. Daarna wordt "Tadaam" de tekening onthuld! De andere spelers moeten raden wat de tekening voorsteld om zoveel mogelijk punten te scoren!

  Tadaaam is een herwerkte versie van Monstermaler van 2F spiele. Meer info
 8. Graffiti

  Graffiti

  € 27,00

  Iedereen tekent alsof zijn leven ervan afhangt. Eén speler raadt: “Schommelstoel?” “Australië?” Raadt hij het begrip dat de anderen met al hun kunstenaarstalent voor hem uittekenen? En wie heeft in zijn ogen de mooiste, origineelste, meest informatieve en beste tekening afgeleverd? En vooral: raadt hij van wie deze tekening was? Wie heeft aan het einde van het spel de meeste punten?

  De speler die moet raden doet zijn ogen dicht. Eén van de tekenaars trekt de bovenste kaart van de stapel en laat deze aan alle andere tekenaars zien. Daarna draait hij de zandloper om. Iedereen probeert nu binnen de door de zandloper aangegeven tijd het begrip dat op de kaart stond te tekenen. Als de tijd om is, worden alle graffitischermen geschud en in willekeurige volgorde voor de speler die moet raden gelegd. Deze mag nu 3 keer raden om welk begrip het ging. Daarna kiest hij de beste tekening en moet hij raden wie welke tekening heeft gemaakt. Voor al deze dingen krijgen de spelers punten. Wie na het afgesproken aantal ronden de meeste punten heeft, wint.

  Graffiti is een gezellig partyspel, dat door de 2 verschillende moeilijkheidsgradaties voor alle leeftijden geschikt is. Meer info
 9. Bugs & Co

  Bugs & Co

  € 12,50

  In dit spel speelt iedereen tegelijkertijd. Snelheid en geheugen worden zeker getraind.
  Een aantal "monster" tegels worden omgekeerd uitgespreid op de tafel. Het doel van het spel: verzamel zoveel mogelijk families van drie identieke monsters. Zorg dat je niet om de tuin geleid wordt door zeer sterk op elkaar gelijkende monsters. Meer info
 10. Digger

  Digger

  € 12,50

  Een overvloed aan goudblokjes...
  Een verborgen zandloper en een bende ontstuimige goudzoekers. Gooi de dobbelstenen zo vaak als je maar wil om zoveel mogelijk edelstenen te verzamelen binnen de beschikbare tijd.

  Laat je niet misleiden door de oneerlijkheid van je vrienden!
  Pas op voor je medespelers die je zullen aansporen om TE vroeg te stoppen of om te blijven spelen terwijl de zandloper maar doorloopt. !


  - 5 dobbelstenen in een verschillende kleur;

  - 5 recto/verso scorekaarten (de kisten);

  - 1 zandloper van 30 seconden;

  - 50 blokjes (10 x 5 kleuren) ;

  - 1 spelhandleiding.

  Meer info

Artikelen 1 tot 10 van 87 in totaal

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren